MENU
14:37 | August 31, 2010

Bikbok

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Byxor – Bik Bok, Skor – Topshop, Tröja – H&M

Klev upp vid havl 9 imorse för att åka iväg till tandläkaren vid 9. Gick bara bra! Efter det åkte jag hem, slängde på mig lite kläder och tog bussen till stan för att möta upp Malin på lunch. Den lille rackaren åker till Grekland imorgon! Hur som helst, har älskat mina harem från H&M för mycke så de börjar bli lite halvnötta. Så hittade jag dessa, typ likadana men med fickor och i lite lyxigare material. 299 för dem! Hur nöjd som helst.

45 Responses to “Bikbok”

 1. ida on

  Avgudar din blogg så jäääkla mycket, men skulle vilja se mer “vardagsbilder” på dina vänner och sådant, och jag tvivlar på att jag är den enda :)

  Reply
 2. Hilda on

  Haha, lite kul: Du får det att låta som om att du inte hade något på dig när du gick till tandläkaren, eftersom du åkte hem sen och slänge på dig kläder. Fast jag förstår ju självklart att så inte var fallet. Men kul ändå :) No offense eller någonting nu.

  Reply
 3. Saga on

  Om du gillar den typen av
  byxor så har jag tips på ett ställe:
  topshop.com, mycket billigare än
  ute i affärerna och större utbud ;)

  Reply
 4. Chrystina on

  Älskar byxorna.
  Btw, har lånat en bild på dig om det är okej?
  Det är bara för att tipsa om din blogg och inget annat :)

  Fortsätt blogga och skriva som du gör, det är sjukt bra!
  Ha det fint!

  Reply
 5. Danielle on

  first of all, I have to say that you and your style are simply perfect!

  and I have to ask, since I dye my hair blond, do you dye yours? if so, what color? it’s amazing!!
  thank you!

  Reply
 6. sarah on

  Åååh jag som letade jättelänge efter sånna brallor som du från H&M men det var slut. Så hittade jag exakt samma på Bik Bok för två veckor sen! :D

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)