MENU
19:16 | August 31, 2010

Avmålat

Fashion,Uncategorised

Kolla vad jag fick på mail idag! Duktiga Emma hade målat av mig –  Oursketchbook.com

26 Responses to “Avmålat”

 1. mimmi on

  hej victoria!
  jätte härlig blogg har du verkligen.
  men de är en sak som jag har panik över för tillfället, vi ska fotas i skolan om ett par dagar, och jag har ingen aning hur jag ska ha mitt hår!
  jag har långt hår, så de kan man ju göra ganska mycket med. har du något förslag på hur jag ska ha de?
  och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska ha på mig heller, du kanske har någon outfit som du kan fixa ihop från olika klädeshemsidor för måttligt pris och lägga in i ett inlägg?
  skulle verkligen varit tacksam om du svarar på detta i ett inlägg, för som sagt har panik just nu..
  puss!

  Reply
  • victoriatornegren on

   Mimmi: Hej! Åh, tack så hemskt mycket. Oj, vet inte alls vad jag ska svara :) Klär mig ju i bloggen som jag tycker är fint och har håret som jag gillar. Hoppas du kan inspireras lite av det? Men har du ett hår som lägger sig bara efter en stund efter du gjort iordning det så är ju tips att kanske ha någon fin uppsättning. Eller bara fläta i luggen eller så? Tipsar som om det jag tycker är fint på bloggen redan..Men ett tips är ju att ha på dig något så enkelt som möjligt, för när skolfotot kommer (brukar ta sitt tag) så hinner man ju ändra lite smak så slipper du ifrågasätta hur fan du tänkte.. haha!

   Reply
 2. linda on

  hej jag måste bara fråga, har du tunt hår eftersom du har så lite löshår i? och hur tjockt e löshåret. hoppas du svara. f

  Reply
  • victoriatornegren on

   Linda: Hej! Ja, jag har tunnt hår. Men har rätt långt också, därför jag har så lite. Löshåret är ju bara ca 5 cm länge än mitt vanliga. Kram!

   Reply
 3. mimmi on

  tack så mycket för ditt fina svar victoria!
  ville bara berätta hur fruktansvärt fint ditt utseende är, de är verkligen ett sånt jag kunnat gjort de mesta för att få hihi.

  Reply
  • victoriatornegren on

   Cecilia: Har 65 listor, dock bara 4 st publicerade ;) Nämen blir enklast när man har spotify på mobilen att synka nya listor om dem inte är så stora. Minnet tar slut!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)