Competition – FashionbyC

Tänkte att ni skulle få tävla om att få hem denna fantastiskt fina sko för 1599 kronor. Den kommer från FashionbyC.com. Det ni ska göra är att:

1. Gå med i deras Facebookgrupp http://www.facebook.com/#!/pages/Fashion-By-C/147364831978?ref=ts
2. Lämna en kommentar här i detta inlägg om varför just du ska vinna.

Jag kommer själv gå igenom alla kommentarer, så var inte rädda nu. Jag älskar ju att se vad ni har att skriva! Är det många som tävlar lovar jag en till jättefin överraskning till alla mina läsare. Tävlingen pågår en vecka! Kram

67 Responses to “Competition – FashionbyC”

 • Gabriella says:

  Heej Heej :D.
  skorna är grymt snygga! jag har alltid viljat ha såna skor men jag har inte riktigt haft råd. hade ett par som jag tog på mig de så mycket att de förstördes, jag älskade de så mycket :(.. hoppas de blir mina nya bäbisar!
  Älskar din blogg!

 • Gabriella says:

  Heeej 😀
  måste säga att du har underbart fina skor!
  Det är så här att jag älskar såna skor men jag har inte riktigt haft råd med de. Jag hade ett par liknande som jag älskade men de höll tyvärr inte så länge 🙁

  Väldigt härlig blogg asså! 😀

 • Hej!Jag skulle vilja vinna dessa skorna för att de var väldigt snygga och enkla med den fina dragkedjan!
  Kram Matilda

 • Amanda says:

  Jag skulle jättegärna vinna dem skorna bara för att dem är ju så himla fina och jag har alldrigt haft ett par sådana skor.

  Jag hade kunnat matcha dem väldigt fint till mina kläder och skorna är helt klart min stil 🙂

  Älskar din blogg och din stil !

  Kram

 • Martina says:

  “Gillat” FashionByC på FaceBook, CHECK!

  Här har vi en alldeles förstor skoälskare med allt för lite pengar. Jag gillar alla skor som är designade av josefin crafoord med som sagt har jag inte den summan av pengar. För en gångs skull skulle jag vilja bära ett par dyrare skor, inte för status eller den vägen utan för att känna min egen skull och för en gångs skull känna mig mer speciell. Har aldrig burit ett par “design” skor utan köper de flesta av mina skor på skopunkten,din sko & nelly.com. Jag vill känna känslan av demdära 1599kr i mina skor, måste vara något så underbart! Puss på dig Victoria!

 • fanny says:

  åh så kul tävling!
  varför just jag skall vinna är för att jag har alltid velat ha den perfekta klackskon.Jag är väldigt kort (160) och hade gärna sett lite längre ut i ett par snygga skor. Problemet är dock att jag verkligen inte har råd ,då jag som många andra är en fattig student. Jag är snart 18 men får ofta höra att jag ser ut som 15, vilket inte alls är kul när man skall på viktiga möten eller jobbintervjuer. Då tror jag ett par snygga klackar hade hjälpt mig att se lite mer vuxen ut, så jag kan komma in i vuxen världen på riktigt. 🙂

 • siv says:

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna för att skorna är helt underbara och i skin vilket skulle passa min skinnjacka som jag ska köpa i höst. Jag tror jag hade kunnat rocka den stilen 😉 tyvärr så har jag aldrig råd med fest skor och har därför bara vanliga skor hemma, skulle vara underbart o äga ett par. Kul med tävling, tack/siv

 • karin :D says:

  Jag skulle ge dem till min storasyrra i födelsedags present om jag vann, för varje gång vi är ute och shoppar så sucktar hon efter skor ! så hon skulle heltklart äälska dom dära 😀

 • Carolina says:

  Jag har alltid älskat skor, och alltid haft över 30 par. Så länge jag kan minnas. Men på senaste har min ekonomi blivit allt sämre, och eftersom jag bor själv måste jag göra mina prioriteringar, vilket betyder att jag inte längre kan köpa skor som förut. Idag har jag bara 4 par kvar. De övriga paren är sålda för att jag var tvungen att få ekonomin att gå ihop. Det känns lite surt, då ens kompisar ständigt köper nya skor.

  Så jag vore otroligt tacksam och skulle bli så sjukt glad om jag vann, så kan jag för första gången på länge få visa upp nya, snygga skor!

 • Emma says:

  Om jag vann dessa underbar skor skulle jag spara dem till ett alldeles speciellt tillfälle så att ALLA fick se dem på mig, jag skulle matcha dem med en vit tunika/klänning, solbruna ben, vågigt hår, och ett långt silvrigt halsband med en stor fjäder eller liknande i, en bunt armband och ett kors i ena örat. snäääääälla gör så att min vision blir verkligehet 🙂 <3

 • ANNAWII says:

  Nu har jag gillat dem på FB

  Motivering:
  Jag kommer nu dig att tillbedja,
  låt mig vinna dessa boots med dragkedja.
  Umeås gator fler vackra skor behöver,
  så sänd genast dessa norröver!

  Kram

 • sophie says:

  Hej! Har nyligen hittat din blogg och den är verkligen grym! Skorna är också grymma..Jag skulle vilja vinna dem eftersom jag älskar klackskor för det gör mig längre. Jag är nämligen väldigt kort och då känner jag mig finare i höga skor. jag har aldrig haft råd att köpa ett par riktigt snygga heels så detta skulle vara skitkul att få vinna.
  Tack för en bra blogg också! Kram

 • Vilka fantastiska skor, eller klackar som jag föredrar att kalla denna kategori skor. Själv har jag sedan barnsben fascinerats av vackra kvinnor i snygga kläder och skyhöga klackar. Jag har alltid själv velat velat vara en av dem.

  Så jag köpte mina första klackar förra året. Ett par från friis & company i svart sammet, med öppen tå med en liten sten i strass straxt innan öppningen. Den självaste klacken var väl inte mer än 6-7 cm. Men för att tillägga var jag inte mer än 14.

  Sedan dess har jag fortsatt köpa klackar, och allt med att tiden gick så blev dem allt högre. De allra senaste är även mina favoriter, och är ett par i vitt skinn med guldspännen från Tiamo/Scorett som är ca. 14 cm. Du kanske har sett dem i butik.

  För att avsluta så vill jag också säga att du är otroligt vacker Victoria. Och från en tjej till en annan som älskar skor så borde någon som förstår hur snygga dessa på bilden är, vinna.

  Ha en fortsatt underbar sommar. Puss!

 • Camilla says:

  Är en fattigt student som inte har några pengar nu i sommar och fyller 18 år snart, skulle gärna vilja ha ett par nya skor att gå ut och dansa i 🙂

 • Julia says:

  Älskar din blogg och din stil, Skulle bli överlycklig om jag vann skorna. De är supersnygga och precis i min stil.
  Ha en bra sommar och fortsätt som du gör, din blogg är bäst!

 • Josefin says:

  Är en tjej på 17 sommrar som tyvärr inte lyckats få något sommarjobb i sommar och har inte råd med allt som man skulle villja ha. Älskar din stil, följer din blogg varje dag. Skulle bli super glad om jag vann.

 • nicki says:

  Klart man ska va med och tävla!
  hmm vad ska man hitta på att skriva då.. Kanske att jag verkligen verkligen behöver ett par nya klackar, jag bär dom ca 2 ggr i veckan (eller mer) och har nästan inga pengar kvar för att köpa nya. Dessutom får jag skavsår av precis ALLT. Och om jag ska vara ärlig så såg just dom där skorna väldigt sköna ut! men som sagt, dom befinner sig inte ens i närheten av min budget 😉

 • Linnéa says:

  Ett par vackra skor lyfter den enklaste outfiten. Äger många skor, men det saknas alltid några. Kan dessa underbara bli det nya tillskottet till famijen? Jag hoppas det. Tack för en fin blogg.

 • Alexandra says:

  Jag skulle vilja vinna skorna för att ett par fina skor bara sådär är väl inte helt fel?

 • Therez says:

  Jag vill vinna då jag behöver ett par snygga skor att spatsera i när jag intar New Yorks gator i augusti!

 • ååh! den här chansen missar jag bara inte! jag älskar skor och anledningen till att jag ska få vinna dom här skorna är att jag verkligen vill ha dem. nybliven fattig arbetslös student är jag och jag har banne mig inte köpt ett par nya heels på hela sommaren. dessutom har jag precis gått igenom ett svårt trauma då jag hittade ett par helt fantastiska skor på scorett för 1300 som jag absolut inte har råd att köpa. en tragisk historia. men viktoria, oavsett hur bra eller dålig min motivering är så älskar jag din blogg! jag gillar stilen på dig och på hur du bloggar med mycket bilder, kläder, skor, och en kort men tydlig text. ha det allra bäst, kram

 • Lovisa says:

  Det är när jag sitter här och försöker pränta ner ord i kommentarsfältet som jag tänker på hur bra dessa skor skulle göra sig på mina fötter. Jag skulle bära skorna med omsorg och spatsera i dem längs gatorna. Ett par skor kan bära upp en hel outfit och det tror jag att dessa fina skor skulle kunna klara av att göra med bravur. Så min motivering varför jag är vill vinna dessa fina skorna är just för att de är otroligt fina och de skulle passa utmärkt på mig. Sedan att det är du som lottar ut dem gör ju inte saken sämre, då vet man att det är något man vill ha i sin ägo. Din stil är grym och man inspireras något enormt av hela dig.

 • Denise says:

  Jag flyttade till stockholm för två veckor sedan och här kommer det bli en jädrans massa utgångar. ett par perfekta skor att dansa runt i vore inte helt fel! Du har ju alla de perfekta skorna hos dig, vore grymt att få dessa som inflyttningspresent!

  kram på dig, snyggvickan!

 • Frida B says:

  Som blivande student (grattis till mig!) och studentlitteratur har jag en känsla av att prioriteringslistan kommer förändras och skor kommer hamna en bit längre ner. Det betyder dock inte att jag vill-ha-begäret kommer förändras. Gör en blivande students fötter lyckliga och låt henne kassera sina gamla svarta som gjort sitt för länge sedan.

 • Erika says:

  Så vad ska man skriva här för att stå ut i mängden? Jag tycker inte om att fjäska, även om du verkligen har en sjukt cool stil. Och jag gillar heller inte att klaga på att min nuvarande ekonomi inte tillåter nya skor, även som så kanske är fallet. Allt jag har att säga är att dessa skor är galet snygga! Jag älskar verkligen low cut booties. Helt klart min favoritstil på skor. Sedan är de väldigt stilrena i svart läder, men vad jag verkligen har fallit för är dragkedjan. Har en liten soft spot för dragkedjor helt enkelt. Nåväl, jag ska inte göra den här kommentaren längre än vad den behöver vara. Jag hoppas verkligen jag kan få vinna dessa skor för de skulle passa perfekt i min garderob.

 • Evelinn says:

  ett par skor som utklassar alla andra på skohyllan
  ett par skor att vingla omkring i på fyllan
  ett par skor för korta människor som vi
  ett par skor att växa ett par cm i

  att vara kort är inte lätt
  jag vill bli längre, har prövat många sätt

  och det har funkat ungefär lika bra som mitt lilla rim här hahah 😉 Nej men skämt åsido, jag vill vinna skorna för min hund åt upp mina gamla .. okej skämt igen, nej men dom är riktigt j*vla snygga och passar perfekt till olika tillfällen, så give them to me, och jag lovar att dom får den finaste platsen i min lilla (men förhoppningsvis växande) skosamling 😉 Skulle använda dom flitigt!

 • Sanna K says:

  Hej!

  Verkligen vackra klackar, men va konstigt att det bara är jag som ser att min namn står tryckt på dem? Ser ni, precis under dragkedjan står det med små svarta bokstäver “Sanna Ks drömskor”.
  Det är ungefär som att de har flygit ut ur min dröm. Hur kunde det hända? Jag som aldrig brukar hitta mina fantasiers skor, så hittar jag dem på min favoritblogg!

  Snälla, hjälp dem att hitta hem till mig 🙂

 • amanda says:

  Hej 🙂 måste först och främst säga WOW! shit vilka snygga skor, dem vill ju ja ha! jag är en tjej som är väldigt klädintresserad men äger tyvärr inte så många klackskor. Tycker det är skitsnyggt men jag är ganska lång, inte extremt men aja, känns lite som man blir giraffen bredvid sina kompisar. Nu är jag iallafall ute efter ett par klackskor som jag kan ha när jag går ut och till vardags och dem här skulle ju passa perfekt!

  Du ska välja mig för att jag är en tjej som älskar kläder men tyvärr inte har så många snygga högklackade skor! skulle bli hur glad som helst!!!!

 • Lillan says:

  Okej.. nu till min motivering. Äum, jag tänker inte sitta å skriva en massa crap för att få skorna. Jag tycker skorna är skitläckra och skulle höra hem i vems garderob som helst. DÅ man kan bära upp dem såklart, jag säger inte att jag skulle kunna. Men jag skulle jäkligt gärna göra mitt bästa och älska dem även om det inte riktigt fungerade.

 • Isabelle says:

  Har gillat på facebook!
  Jag är en sko älskare!
  Men problemet är att alla skor jag vill ha är för dyra. Som dom på bilden, först när jag såg dom (bilden) så blev jag helt kär. Trodde du hade köpt dom. Så såg jag att det var en tävling! Så ville delta här nu i hoppet om att vinna dessa underbara skor!
  Dom är verkligen skit snygga, och dyra är dom ja… Där blev jag förälskad i något jag inte har råd med….
  Det är snart höst och jag behöver verkligen ett par läckra chic klackar! Och dessa hade inte suttit helt fel faktiskt. Men det är typ 1% chans att man vinner dom, tyvärr. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Skulle bli så glad om dom fick kika in i min garderob! … fast där hade dom nog inte stått, dom hade nog suttit på fötterna all day long!

  Grym blogg förresten. följer den varje dag och bara älskar den och älskar din stil!
  kramar

 • Har varit gravid i 9 månader utan att kunnat handla kläder -så snälla, ge mig dessa skor med dragkedja och läder!!!!

  (har gillat på facebook!)

  [email protected]

 • Caroline says:

  Jag har en väldig simpel anledning till varför just jag ska vinna. Skorna är GALET snygga och exakt min smak. Dock väldigt mycket för dyra för att jag själv skulle kunna köpa dem, så jag skulle absolut inte ha någonting emot att få dem genom en vinst! För vem vill inte bära dessa snyggingar? Jag. rent ut sagt, dregglar..

  Ps. GRYM blogg!

 • sofie says:

  haha jag skrev ett inlägg förut om att jag vill vara med i tävlingen men jag glömde helt bort att förklara varför just jag ska vinna skorna. Jag förtjänar att vinna skorna för att jag precis flyttat till en lägenhet och sitter i en helt tom lägenhet med drömmar om att ha råd att inreda den. Men ett par sådana snygga skor skulle vara en underbar start så att jag iallafall har något att vara stolt över i lägenheten och som jag kan ha att titta på och tänka “ja de där vackra skorna de är mina, mina alldeles egna underbara skor”. plus att jag älskar högklackade skor! 😀 ha det bra vackra flicka!

 • Caroline says:

  Jag ska säga det enkelt och kort. Alla kvinnor förtjänar ett (eller etthundrafemtiotvåtusen) par supersnygga skor i sin garderob, för skor gör oss helt enkelt lika knäsvaga och lyckliga som vissa män kan göra (men skorna består dock i ur och skur). Jag är en av alla de kvinnorna så den här gången kanske det är min tur att vinna en av de snyggaste skorna jag sett på länge, jag ger det ett försök iallafall 🙂

 • Jag borde vinna dessa skor för att jag just nu gör mig redo för Köpenhamns modevecka (den är visserligen inte för än 11-15 augusti). Vad skulle inte sitta bättre än dessa skor på modeveckan? Dem är ju bara så snygga, och jag skulle känna mig så säker/snygg på Köpenhamns gator!

 • Elin Lyfors says:

  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar känslan av att bli överraskad av något fint! Glädje och något som säger mig att även jag kan ha tur ibland 🙂

 • Anna Tran says:

  Wow, dom där skorna är nog en av de snyggaste jag någonsin sett!
  Jag vill så gärna hemskt vinna för att jag har så enormt svårt att hitta ett par skor med klack på. Jag är kräsen av mig, men när jag väl hittar ett par ursnygga skor är priset skyhög! Jag är ganska kort också så jag behöver verkligen ett par skor med klack då jag knappt har några. Och om skulle jag bli den lycklige vinnaren så skulle jag jag skrika av skadeglädje och går med dom rakryggad, full med självförtroende (för att jag vet att man blir så ursnygg i dom skorna + jag blir en bit längre!) och stolthet (för att jag äger och går med stans snyggaste skor) på stan. För hur galet snygga är inte dessa skor?

  Så allt jag kan göra nu är att hoppas att jag vinner och drömma om att jag äger dessa skor! Vill nget hellre att den drömmen blir verklig 😉

 • iDA says:

  Jag vill vinna skorna för att de är döläckra?
  Dessutom heter jag Lång i efternamn och lever inte precis upp till mitt namn. Men med dessa skor skulle jag i alla fall komma en bit på vägen!

 • Julia says:

  ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann de där skorna. De är så RUSKIGT snygga. Jag har faktiskt sett på några liknande för att inhandla till hösten, men de är ju så dyra. De lämnar verkligen ett hål efter sig i plånboken. 🙂 Därför har jag inte kunnat köpa några. Men jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann. Jag skulle aldrig ta av de från mina fötter. 🙂
  Nu håller jag både tummar och tår för att det går vägen. 🙂

  tack för en super bra blogg.
  Kram

 • MIRA says:

  Hej! Jag har gillat på FB, och här kommer min motivering, varför jag ska få hem dessa godbitarna….

  Om jag vinner dessa heta svarta klackar / kommer jag göra mycket mer än bara säga; tackar / dom är precis i min stil / och med dom kommer jag att gå mil / inte bara ordagrant / utan även i karriären, markant / för det är just denna typ av sko / som gör en tjej självsäker och börja tro / att hon kan gå hur långt som helst / och bli förväntansfull på vad som kommer härnäst.

 • Natalie says:

  Motivering: Vars dom slitna klackarna nu sitter skulle dessa ta en bra plats för att förgylla dagen, full av dans på rosor. Klackarna i taket, fast först måste man äga några innan man slår till. Jag tycker helt enkelt att mina fötter förtjänar dessa, lika väl som många andra men jag hoppas ödet är på min sida och hjälper mig fylla ut skohyllorna en aning. För tro mig, det skulle behövas!

 • Linn says:

  (Har gillat på fb)

  Du vet den känslan man får av att hitta ett perfekt par skor. Tryggheten i att veta om att om just DETTA par skulle finnas hos dig så skulle du använda dom ända in till slutet. Skor skall finnas till för att vara vackra och älskade.. och tro mig.. INGEN skulle älska detta par mer än jag! Det har du mitt ord på. Jag vill verkligen ha dessa fantastiska skor… det bara känns ända in i själen på något sätt! Har inte ekonomin för att få unna mig sådan lyx i vanliga fall så jag skulle bli överlycklig om just jag skulle få vinna detta par!
  Kan inte påstå att jag är mer värdig än någon annan att få dom eller att jag förtjänar det mest. Det enda jag vet är att dessa skor skulle bli otroligt använda och älskade om dom hamnade hos mig.

  Kort och gott, kärlek vid första ögonkastet.
  Don’t break my heart!

  Håller tummar och tår här borta!
  Kram

 • Ellen says:

  Ska inte försöka mig på en lååång kommentar, så jobbigt att läsa då ju, haha!
  Iallafall, skorna var galet snygga, dom kanske får mig att gå lite oftare i klackar, är så dålig på det 😉 haha!

  Härlig blogg förresten 🙂

 • Caroline says:

  Hej Victoria!
  Vill bara börja med att säga att du har verkligen en superbra blogg, man blir aldrig besviken när man går in och läser dina inlägg och du är verkligen en stor inspirationskälla gällande mode=)
  Jag tycker att du borde låta mig vinna dessa skor för att jag har en riktigt jäkligt dålig dag, jag har världens värsta mensvärk och till råga på allt så ligger jag och tänker på att jag ska kliva upp kl. 06.00 imorgon bitti för att åka och jobba, hela helgen dessutom! SÅ det skulle verkligen vara STOR glädje ifall du kunde låta mig vinna dessa skor, de skulle tas om hand väl, hos en sådan stor skoälskare som mig 😉

  KRAM

 • Caroline says:

  Jag skulle vilja ha skorna inte minst för att dom är så otroligt snygga! Utan även för att jag har letat runt som en tok efter ett par liknande skor. Och nu nr man äntligen hittat dom så är dom i en prisklass som en liten 17 åring utan sommar jobb inte har råd med. Att hela skon är gjord i läder är ju också helt underbart, då kan man gå runt i dom forever. Skulle sova med dom om jag vann dom! 😀

 • Frida says:

  Jag tänker inte sitta är och klaga på vad jag inte har. Det räcker väl att jag säger att mina intressen är kläder, skor och inredning samt att jag är en student. Allt i livet går inte ihop, men jag överlever. Förhoppningsvis ändras det sig senare i livet. Nåja, något jag vet är i alla fall att de där skorna inte hade suttit fel på mina fötter och jag lovar att ta hand om de väl, när vi springer runt i stadens torg tillsammans.

  Btw, roligt med tävlingar!

 • Alexandra Lidberg says:

  Den summan på ett par skor kommer jag nog aldrig har råd att lägga ut på ett par skor. Ung, fattig och mamma så har man inte råd längre att bjuda sig själv på saker och ting 🙁 Sorgset men så är livet. Därför skulle jag bli så glad att jag nog skulle gråta om jag vann dessa. Ung, fattig och mamma men en ruskigt snygg milf i sexiga och stilrena med en rockig touch till skor på fötterna – de är så det borde va 🙂

  Tack för en inspirerande blogg!

 • Marielle says:

  Jag känner att jag inte har lust till att smöra och skriva någon lång historia om varför, även fast det lär vara den smartaste vägen till att få skorna. Utan det är ju självklart man vill ha skorna. tack för mig!

 • niklas says:

  Jag vill ha dom för att ge till min flickvän, inget mer!

 • Nathalie says:

  Jag tänker inte sitta och hitta på en hel historia om att jag behöver skorna och massor utan jag tänker säga som det är.
  Jag har väldigt länge letat efter ett par liknande skor som dessa och jag har inte direkt hittat det jag söker. Men när jag såg dessa skor så kändes det som om de skulle passa bra hemma hos mig.
  Jag skulle kunna matcha ihop det med snygga outfits och jag skulle älska att ha på mig dem.
  Jag skulle dock inte ha råd att köpa dom eftersom pengarna behöver gå till annat också och därför skulle detta vara en otrolig bra ” present ” till min garderob 🙂

 • LouiseMonica says:

  För att dom är gudomliga. Jag själv skulle aldrig ha råd med några nu när jag kämpar mig igenom gymnasiet. Åh. Jag vill ha dom. Helt underbara.

 • Amanda says:

  För att de är himmelska, för att de skulle sitta gudomligt på foten, för att jag letat ut och in efter ett par speciella boots, för att höstenoutfiten ska vara fulländad, för att även sensommaroutfiten ska vara det, för att jag vill traska runt i dessa fashion by C, för att jag ska bli universitetsstudent och inte har råd med dessa finingar, bara för att…

 • Mysan says:

  Dessa skor skulle sitta fint i en universitetsstuderande tjejs sko samling. Läckra att ha till de flesta plagg i alla väder. “Det finns inga dåliga kläder utan bara dåliga väder” 😉

  Ha de fint!

 • elin says:

  Men vem skulle inte vilja ha såna där snygga skor på sin hylla va? Gud, dröm skor! Perfekt till hösten!
  Jag som sa för några månader sen att jag aldrig skulle kunna gå i klackskor, och gissa vad som finns på min hylla? tre par 14 cm klackskor, lite sjukt. Och nu så fattas bara mina drömskor.. åh vad jag vill att dom ska stå där på in hylla och bara vänta på att jag ska sätta på mig dom. Mina älsklingar..

 • Florence says:

  jag tycker om skor för det första, annars skulle jag absolut “INTE” vara intresserad av att tävla, för vad gör man ej för sådana här fräcka skor med dragkedja tvär över. Love em.

  Hoppas de kommer direkt hem, too mama.

 • Sanna says:

  För en gymnasiestudent som mig är de där skorna bara en dröm om att få kunna ha.
  Har inte så många högklackade skor att välja mellan då jag nästan aldrig hittar några som verkligen är bra eller som jag kan ha råd med. Men de här skorna är helt fantastiska! Dessutom piffar dem upp en outfit hur lätt som helst!
  Så nu handlar det inte om att ha råd med dessa, utan nu handlar det bara om tur. Jag hoppas verkligen att jag har turen på min sida den här gången, för de här skorna är helt fantastiska verkligen!

 • Ilona says:

  Arbetslös, de finaste skor jag någonsin skådat. De skulle lägga band på mina känslor och göra mig glad när jag hämtar ut dem. Och för att inte tala om varje gång de används, jag skulle känna mig som en lite rockigare prinsessa!

 • Silje says:

  När man bor på en liten ö som Åland(ligger mellan Finland och Sverige) så är det inte särskilt lätt att få tag på skor som ser någorlunda snygga ut. Jag älskar skor helt enkelt och skulle gärna ha dessa i min samling! 🙂

 • Liza says:

  Jag skulle verkligen vilja vinna dessa skor! Skorna är verkligen min stil och jag skulle bli en mycket stolt ägare om jag vann dem!

 • maha says:

  dels skulle jag nog aldrig ha råd med dessa underbara skor.jag skulle bli en otroligt stolt ägare och använda de tills de slits ut. Mode är mitt liv <3

 • För de är verkligen dessa snygga skorna jag vill kunna ta på mig när jag har flyttat till en ny stad och nytt jobb. Vill kunna ta på mig dessa och känna hur självförtroende stiger och jag vågar ta mina första steg på mitt hittills största äventyr!

 • Frida Frost says:

  För att jag riktigt länge suktat efter just dessa skor men priset har stoppat mig och som en gymnasiestudent som jag är så är det svårt att skramla ihop cirkus 1,5laxar. Jag jobbar extra på ett Café vid namn Mekka här i Umeå, men det räcker inte långt i slutändan så det blir lite svårt att unna sig något som dessa godingar. Dessutom så är jag endast 1,59centimeter kort och kan inte bära annat än klackar utan att se ut som ett litet barn. Så kort och gott och sammanfattat = Jag äääälskar dom, har inte råd och är kort som satan, I Neeeeed them!

 • sofia says:

  jag älskar verkligen klackar men vågar inte riktigt ha dom pga min längd (1,80) så när jag haft det har alla bara stirrat på mig som om jag vore en jätte..inte så kul alls. Det blir lite som att jag har skämts över att gå i klackar. Men om jag haft dessa underbara par klackar hemma hade dom inte stått i garderoben hela tiden utan faktiskt suttit på mina fötter och om någon stirrat på mig då hade jag bara njutit för jag hade vetat att det var avundsjuka på mina feta skor!
  kan inte annat än hålla tummarna 🙂

 • minna says:

  För jag verkligen älskar dem här skorna – kolla på dragkedjan liksom? såå snyggt, har kollat på dem ett tag, men priset har ju varit liiiite väl saftigt om man säger så! Tänk att få gå ut och dansa med dom här, hej håå klackarna i taket, jag skulle känna mig som den snyggaste på dansgolvet, haha.

 • I D A says:

  Jag vill vinna för att – Jag älskar skor, men har egentligen alltid varit lite feg för klackar, då jag är 175 lång, och mina vänner är knappt över metern, känns det som. Men har kommit till en fas, där jag inte bryr mig om det längre. Därför vill jag vinna dessa skönheter! kram

 • Julia says:

  Varför just jag, av alla ska vinna skorna vet jag inte riktigt men varför jag vill vinna är för det första för att de är vääldigt fina och skulle vara lätta att matcha till det mesta och dessutom passar perfekt nu när hösten kommer, när det blir blött och äckligt på marken, för det andra för att jag är gymnasieelev och aldrig skulle ha råd med ett par skor i den prisklassen.

 • Julia says:

  haha, vad trög jag är. Lyckades klicka in mig på fel så det såg ut som att detta var det senaste inlägget, blev lite fel där .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *