Hårförlängning!

Fått massa frågor kring mitt löshår, så nu ska ni få en lite tydligare bild. Detta är alltså en bit av en trens som man köper. Jag mätar bakom örat till det andra och klipper en bit som är dubbelt så lång. Denna viker jag sedan dubbel och syr ihop dem med nål och tråd (som man får med i clips-paketet). Efter det syr jag på Clips, vilka ni ser på bilden. 3 eller 4 st räcker. Sedan tvättar jag det med silvershampoo (Matrix) för att sedan torka det. Sedan gör jag en bena just över ena örat till det andra, tuperar den raden för att sedan knäppa fast clipsen. Därefter klipper jag till håret! Personligen tycker jag det är viktigt att tvätta innan man fäster det och klipper, för att lagret på håret ska försvinna och det får sin form det kommer att ha.

790 kronor för en trens och 200 (tror jag) för ett paket med clips, sytråd och nål. Allt från Rapunzel!

11 Responses to “Hårförlängning!”

 • TUVA says:

  minns när jag köpte löshår en gång. clipsen ville inte fastna i mitt hår och det var så mycket krångel! Var tvungen o gå upp 45 minuter tidigare än vanligt för att få in det dära trasslet. Nää det var ingenting för mig!

 • hanka says:

  Intressant! Så du har inte så långt hår egentligen, eller är det just för att du tycker att du har tunt hår? 🙂

 • mia says:

  funderar på att beställa löshår därifrån, men vore roligt att få höra vad du tycker om det? har hört att det ska vara väldigt tunt, stämmer det? 😮 & du skulle inte kunna mäta hur brett hela trenset är? haha, tusen tack i förhand iallafall!

 • Linda says:

  Hur klipper du håret?

 • vore roligt att se hur ditt hår ser ut utan löshår. jag har faktiskt alltid trott att det är ditt äkta hår!

 • Klara says:

  Säljer många jättesnygga klänningar ur min garderob på tradera just nu, som alla är slutsålda i affärerna. Klänningar från Asos, Chicy.se, Monki, Gina osv. De flesta helt oanvända med prislapparna kvar! Passa på att fynda! http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=2508961&listtype=1

 • sara says:

  ojj, jag som tycker mitt löshår är dyrt och det kostar 400kr inklusive clips!:o och det funkar perfekt tycker jag, hur ofta köper du nytt löshår?:)

 • Paulina says:

  Hej! :)Måste bara säga att jag Älskar din blogg och din supersnygga stil! Men vad har du för färg på ditt löshår?

 • :D says:

  är det inte lättare att bara köpa ett clip-on set? 🙂

  • victoriatornegren says:

   :D: Jo, självklart är det enklare. Men du får mycke mindre hår och redan färdiga bitar för en dyrare peng. Och dom bitarna är inte så som jag vill ha dem 🙂 Därför passar det bättre att köpa såhär för mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *