MENU
18:52 | May 30, 2010

Glory

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Nelly, Byxor – H&M, Solglasögon – E&E

Idag är det morsdag, vilket betyder väldigt gott fika och god mat. Haft en väldigt fin helg, tråkigt att vädret inte blev så himla bra bara och lite misstajmning med utgång. Aja, tur det kommer fler helger. I veckan nalkas bal också, så måste gå och köpa en massa smink och roligheter. Planera frisyr och dylikt! Jisses. Aja, nu blir det grillat!

8 Responses to “Glory”

 1. Nellie on

  Hej, har aldrig varit inne på din blogg tidigare, men hittade in hit på något sätt, och nu är jag helt besatt. Fantastisk snygg stil och du är otroligt vacker och utöver det en underbar blogg, YOU GO GIRL! Kram.

  Reply
 2. helena on

  angående bal och ser att du bor i umeå, du kan göra jätte fina naglar hos en tjej som heter Johanna som sitter i en ny öppnad skönhetssalong, hittar inte nån hemsida men dom sitter där Leona var förrut, på samma gata som mekka..
  tror tillomed att hon kanske har balpriser.
  kolla in hennes gamla hemsida http://www.johannasnaglar.se

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)