MENU
16:32 | April 28, 2010

Lite nytt!

Fashion,Okategoriserade

 

Lite bättre bilder på det jag fick hem i Nellypaketet! Skorna, vilka är helt underbart sköna och örhängerna jag tycker är himla fina. Funderar dock på att skippa kjedjorna kanske! Fint med bara kors som :) Ursäktar märklig uppdatering men har massor av plugg ska ni veta! Nu ska jag hoppa isäng, sen spendera hela kvällen framför religionsboken!

6 Responses to “Lite nytt!”

 1. olivia on

  Kärlek till skorna!
  Jag har stlk 39-40 i skor, vad tror du jag bör ta i dom här skorna? Är dom som vanligt eller lite mindre/större i storleken? :)

  Reply
 2. Catja on

  Hejsan!
  Måste först och främst säga att du har en fantastisk bra blogg, diggar den verkligen. Sen måste jag fråga vart örhängerna kommer ifrån, grymt snygga! Tack på förhand / Catja.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)