Love is my drug

Hejhej! Nu är första dagen i skolan avklarad, pju. Gick och la undan lite skor här och där för att tänka lite, blir nog inköp imorgon. Idag hände väldigt märkliga grejer. En moppepojke körde förbi mig i all hast påväg från skolan, för att sedan vända om, tuta och fråga om jag villa ha skjuts in till stan. Vem gör sånt? Fortfarande ingen aning vem han är, men gissar på en ny etta. Den andra märkliga grejen var att en kille, något år äldre än mig kommer fram till mig, mitt på torget och förklarar att han sett mig runtikring och tycker jag är vacker och väldigt “good lookin'”. Har svårt att se sånt där smickrande då jag själv skulle behöva pengar för att göra något sånt. Men blir jätteglad självklart men antar att ni förstår vad jag menar lite. Samtidigt som att det vore underbart om fler sånna personer existerade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *