You’ll find love

Hallelåja! Idag har vi varit runt lite på stan och Strömpilen. Inhandlade ett och annat, dyker säkert upp här senare. Igår blev det ostbricka och mys framför en film med Nina! Nu får vi se vad kvällen bjuder på för skojigt. Inte allt för mycket ser det ut som. Håller tummarna för att Ida ska bli lite piggare så kommer morgondagen bli hur bra som helst! Vi hörs lite senare vettja.

2 Responses to “You’ll find love”

  • Arnela says:

    har du kvar denna stickade tröja å använder inte den kan du väl sälja den?hahahah för har letat efter sån tröja riktigt länge nu men kan inte hitta den någonstans eller liknande tröja, men du kanske vet vart det finns? 🙂 hade varit jättegulligt om du skrev tillbaka eller något ? 😀 hihih älskar din blogg, väldigt inspirerande, PUSSAAR!! 🙂

    • victoriatornegren says:

      Arnela: Haha jo, den har jag kvar och använder den inte längre 🙂 Du kan nog få köpa den om du vill! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *