Svar på frågestund 2

Klarade verkligen inte av att göra en videoblogg. Kändes bara sjukt märkligt och inte min grej riktigt. Men min kompis tyckte att jag var tvungen att lägga upp något så här har ni ett litet klipp: http://www.videofy.me/victoriatornegren/?vid=52171 (klicka bara om ni måste, haha). Herregud vad gör jag…

Utbildning, jobb och framtid

Vad är ditt drömjobb? Vad vill du jobba med i framtiden? Mitt drömjobb hade nog varit att göra någonting jag älskar. Antingen något som har med kläder och mode att göra, eller få skriva om känslor och kärlek, Michaela Forni är en förebild. Framtids drömmar? Att få känna att jag lever och göra sådant som gör att man är lycklig. Åka världen runt för att hitta just den platsen som man vill tillbringa resten av sitt liv på. Vad vill du göra efter gymnasiet/jobba med? Jag vill inte studera, utan hitta ett jobb som jag trivs med någorlunda, helst i en butik. Men det blir nog inte som jag vill. Vad pluggar du på gymnasiet och är det jobbigt att hinna med bloggen? Jag går ledarskapsprogrammet, en samlinje med beteendevetenskaplig inriktning. Tiden är vad man gör den till, har inte sån stor press på mig gällande bloggen, än! Är det mycket plugg på din linje? Det är väldigt mycke till och från. Oftast har vi några väldigt lugna veckor, följt av 2 veckor fullproppade med prov, vilket kan vara väldigt påfrestande. Men linjen är bra, jag trivs! Vad har du för planer till sommaren?  Sommarjobb? Jag har inget sommarjobb, har väl inte riktigt ansträngt mig för att få det. Får jag ett så jobbar jag. Annars ska jag bara njuta, åka utomlands med de bästa och ha en helt fantastisk sommar. Du verkar vara bra på att hitta motivation till att ta tag i plugget, vad har du för pluggtips? Det är mina krav på mig själv som får mig att känna att jag faktiskt måste ta tag i det, för att få så bra betyg som möjligt. Måla upp en bild av situationen när du får tillbaka ett prov med ett betyg du är fruktansvärt nöjd med, känn av känslan och försök sträva efter den. Har du tänkt flytta hemifrån snart? Jag har inga planer på det alls faktiskt då jag inte har någon stabil inkomst, men hade varit fantastiskt. Vad har du för framtidsplaner? Hålla tummarna för att man hittar ett jobb som passar en, annars börja studera tills det inträffar. Ska väl flytta från Umeå någon gång också, men än så länge stannar jag här. Siktar mot Stockholm och kanske någon journalistikutbildning i framtiden, men det är långt borta, tror jag.

Mode och kläder

Hur höga är dina högsta klackar? Vet inte faktiskt. Har inga riktiga monster, så ligger väl runt 14 cm. Du bär mycket svarta kläder och det passar dig, men undrar hur man bara kan dras till svart? Svart är oftast snyggast. Och när jag köper ett plagg, tänker jag på att svart är lättast att matcha till andra färger. Tror jag dock tänker så för ofta, för nu har jag nästan bara svart, haha. Men nu kommer ljusare tider och då försvinner mycket av de svarta plaggen. Ditt favoritplagg just nu? Mina skor från Nelly och de som kommer komma från Topshop. Annars pälsjackan faktiskt. Vilken är din favoritaffär/sida? H&M levererar alltid. Men är helt såld på Weekday, synd det inte finns här bara. Vad tycker du är snyggt på tjejer respektive killar när det gäller kläder? På tjejer älskar jag oversized, följt av något tight nedtill och riktigt höga klackar. Killar med en oversized tröja, uppvikta/rullade chinos och ett par gubbiga skor blir jag såld på. Annars Cheap monday och Converse! (denna kille kan) Hur mycket handlar du kläder för på en månad? Det är väldigtväldigt olika, denna månad har jag köpt för över 4000 ex. Men runt 1000 kanske, om jag inte köper några skor eller så. Hur tänker du när du shoppar? Färg, plagg, matchning osv. Jag har faktiskt börjat tänka lite mer så nu. Köpa plagg som jag faktiskt kan matcha till mycket. Jag köper alltid basicplagg och ofta väldigt billigt, då jag blir fruktansvärt less snabbt. Hellre många billiga plagg än få dyra. Jacka och skor kan jag dock lägga en extra krona på! Hur kommer smycken se ut i vår/sommar tror du? Allt ska vara stortstortstort. Stora armband, stora ringar i alla dess former och stora halsband.  Funkar vita converse fortfarande?  Absolut! Men jag kommer nog köra på helhelvita och inte de klassiska med två ränder på sulan. Funkar nitar till ljusbeiga plagg? En ljusbeige skinnjacka med nitar är typ det jag vill ha just nu. Annars är jag personligen lite halvless på nitar, möjligen på ett par shorts. Vilka skor tror du är heta i vår? Allt klumpigt. Grova klackar, platå och inte minst kilklacken! Hur ofta brukar du köpa kläder? Blivit mer sällan nu en förut, efter jag fyllde arton gick mer och mer pengar till krogbesök, tragiskt jag vet. Men minst ett plagg i veckan i alla fall! Skulle du beskriva din stil med ett ord? Enkel. Vet du vart man kan finna “den lilla beiga”? Målade just upp en drömbild nu av ett plagg jag ville ha. Tror den lilla beiga får bli mitt nästa inköp, så ska leta, håll ut! Jag undrar om du har tänkte använda en freebra under det svarta linnet/klänningen från Monki? Eller har du något annat tips på vad man kan använda så man får en bar rygg! Ja, jag tänkte faktiskt införskaffa en sådan. Eller bara sådana där nipplecovers (sjukt hemkst ord). Beror helt på hur urringad den är på sidan som.  Har du aldrig platta skor? Nej, jag har aldrig platta skor. Hänt nån enstaka gång att jag haft Converse på senaste! Blir mer platt i sommar! Kan du visa din balklänning/studentkvälls klänning? Självklart, men jag har inte fått dem ännu! Ditt absoluta favoritplagg, som du har eller vill ha? Just nu vill jag bara ha mina Wedges från Topshop och en beige jäkligt snygg kavaj! Balenciaga inspirerade skorna är dom små eller stora i storlekarna? Dem är i det större laget! Undrar om du alltid gillat mycket grått svart och vitt eller om det kommit på den senaste tiden? Jag har alltid gillat de färgerna faktiskt!

Skönhet och utseende

Hur lång är du? Bra fråga, trodde jag var runt 163, men kan nog inte stämma. Men någonstans där och möjligtvis lite längre. Hur mycket väger du? 45-46 kg. Hur gammal är du? 18 år. Går du på någon diet? Nej, nej, nej. Har du varit brunett? Ja, jag var brunett i ca 1,5 vecka i 1:a gymn (fyfan). Vilken parfym använder du? Britney Spears, Midnight! Vad använder du för smink dagligen? Och vad använder du till fest? Skulle du kunna fota produkterna och visa här i bloggen, kanske till och med göra en beskrivning i bilder på hur du sminkar dig? Jag slänger upp ett sminkinlägg så fort jag får tid. Lovar! Sminkprodukt du inte skulle klara dig utan? Olika grundat på årstid, men mascara eller concealer. Jag har tänkt börja spara ut till långt hår och undrar hur ofta och hur mycket jag bör klippa mig då? Har inga större kunskaper angående hår och hur det växer, tyvärr. Själv skaffade jag liksom löshår, haha. Hur kan ditt hår vara så fint? Gör du det hemma eller färgar hos frisören? Gjorde ett inlägg om detta förra veckan, du finner dina svar i det. Vad gör du för att hålla dig i form? Jag är en sådan som inte gör någonting alls för att hålla mig i form, snarare tvärtom. Jag undrar hur lång du är och har du alltid varit så smal? Första får du svar på där uppe. Jag har alltid varit såhär smal, min mamma väger bara några få kilo mer än mig och min äldre syster väger nog lika som mig och min lillebror detsamma, vi är små. Mitt hår växer typ aldrig känns det som, kan du ge tips på hur man ska sköta om sitt hår? Du tjänar på att köpa riktigt bra produkter (Kerastasé), toppa håret, använder du dig av värmeverktyg, glöm inte värmeskyddet! Annars skaffa löshår som jag.. haha.

Kärlek och relationer

Har du pojkvän? Nej, jag har ingen pojkvän. Kan inte du berätta för mig hur man kommer över någon? Hur skulle du ha gjort om du fick ditt hjärta krossat? Jag har fått mitt hjärta krossat. Jag vill bara säga att det går över, men vet själv hur svartmålat man faktiskt såg på det uttrycket. Jag träffade en annan och på den vägen kom jag över min tidigare pojkvän. Att vara ensam fick en bara att längta efter det som varit, och inte efter honom egentligen. Så för att inse det hittade jag värme hos någon annan. Tror det är fruktansvärt viktigt att vara kapabel till att se en bild med sig själv och någon annan, inte bara skapa bilder med honom vid sin sida. Eller kanske skapa en bild utan någon alls, bara en med sig själv och sina underbara vänner. Hur ser din drömkille ut? Det handlar om så mycket mer än så. Har mer egenskaper jag inte vill att min drömkille ska bära. Men nåja, sett ut som om jag är svag för brunhåriga pojkar med snälla hjärtan. Gillar du någon som mer än vän? isf. vem? Tror jag alltid gillat någon lite mer än vän. Är du på G med någon kille eller är du singel och raggar? Jag är singel men jag är inte ute och raggar. Vet inte riktigt vad jag är ute efter för tillfället, är så himla glad och nöjd nu. Men kommer the man of my dreams, då vill jag nog inte att han stannar i mina drömmar.  Hur gammal var du när du för första gången blev är på riktigt? Jag vet inte vad första kärlek riktigt innebär. Det sägs att äkta kärlek varar för alltid? Men äh, nog var jag kär i min förra pojkvän allt! Nyfyllda 17 vad jag då.

Övrigt

Hur kan du ha så mkt kläder? Lägger man i princip alla sina pengar man äger på kläder, så blir det så. Har du några syskon? Åh, helvete. Jag har 2 hela syskon. En syster som är 20, en lillebror som är 13. Sen har jag två halvsyskon. En lillasyster på 3 år och en lillebror på 4! Sedan har jag 2 plast. En tjej på 15 och en kille på 11 (kan ha jäkligt fel). Har du alltid varit intresserad av kläder? Nä, inte alls faktiskt. Eller, alltid varit intresserad av kläder men aldrig haft smak för vad man faktiskt kan ha på sig och inte. Började omkring ett år sedan! Är du ofta ute och dansar/festar? Jag är nog ute minst en gång varje helg. Jag undrar hur du får dina pengar att räcka till alla kläder du köper, jobbar du eller har du studiebidrag? Jag jobbar inte, utan har mitt studiebidrag och magiska inkomstkällor. Hur mkt pengar får du i månaden? Jag får 1050 + bidrag från föräldrar..lite. Vad lyssnar du på för sorts musik? Jag lyssnar på mycket. Men det lugna faller mig mest i smaken. Favoritartist? John Mayer eller James Morrison. Favoritlåt? John Mayer – Victoria Favoriträtt? Oxfilé med hemmagjord bea eller kantarellsås och klyftpotatis dränkta i smör! Varför började du blogga? Jag började med en blogg om min vardag. Började om med en blogg om mina känslor. Och startade denna i samband med att jag skaffade en kamera. Jag älskar att ta kort och inspirera,skriva och leverera (notera rim, haha)! Hur har din blogg blivit så känd som den är? Började med att Ellen Claesson på streetstyle länkade mig (underbar blogg förövrigt). Där fick jag några hundra fler, efter det var det många som började länka mig. Sedan hamnade jag på blogg.se startsida och många verkar hitta mig på Minoutfit. Favoritfilm? The notebook, Titanic eller Seven pounds. Vilken är din favoritblogg? Elin Klings eller Lisaplace. Vad är ditt favoritgodis? Lakrits i alla dess former. Djungelvrål, S, balkar eller däck. Vad har du för kamera? Canon Powershot G10. Vad tycker du om Umeå? Jag älskar Umeå exakt lika mycket som jag hatar det. Jag älskar att jag vet mer om andra än de själv vet, samtidigt som jag hatar att folk vet mer om mig än jag själv vet. Vad tycker du om Kenza? Tycker Kenza är otroligt snygg och verkar som en härlig tjej. Vet inte riktigt varför hon blev utsedd till årets modebloggerska dock. Vad tycker du är fint och fult på tjejer? Nämn 5 fula och 5 fina? Haha nej, vad rolig fråga. Fula: Gult/orange hår med utväxt, BH-band under bandeautoppar, sockar i ballerinaskorna, jeansfickor med fula mönster och midjekorta dunjackor med mudd. Fina: Långt och tjockt hår, skyhöga klackar, vita tänder, snygg oversized top och något med bar rygg.  Varför vill du ha allt i vitt? I ditt rum alltså. Tänkte börja med vitt till grunden bara, för att kunna matcha med någon annan färg och kunna byta ut om jag blir less. Men allt blev i vitt, men tycker det är himla härligt att komma in i ett ljust rum. Är det där du?http://draggensfinest.blogg.se/2010/march/creme-de-la-creme.html#comment. Bra spanat! Om du blev gravid nu, skulle du behålla barnet? Varför/Varför inte? Oj, du jag har faktiskt ingen aning. Beror helt på situationen! Hade nog gjort abort, men tanken på att det kanske var den enda chansen man kunde få att bli mamma gör lite ont. Spotifylista? Ska fixa det! Kan du visa upp din garderob? Har i princip ingen garderob. Har klädhäst, sen lådor under sängen. Har du bra självförtroende? Ja, jag har väl bra självförtroende. Tillräckligt bra för att kunna känna mig säker inför andra och våga visa vem jag är, samt skapa en realistisk bild av verkligheten. Men ändå inte så bra att jag är egotrippad och tror att jag är den bästa därmed kan och lyssnar jag gärna till kritik. Vad inspireras du av vad gäller stil och inredning? Som sagt, timmarna på tumblr.com ger resultat i allt gällande klädstil till inredning. Vilket är ditt favorit resemål? Beror på vad man eftersträvar. Sunny beach var ett riktigt roligt partyställe samtidigt som jag tycker att ex Mallorca bjöd på en väldigt fin miljö. Vilket parti ska du rösta på i valet? Allt annat än på moderaterna. Socialdemokraterna tror jag! Vart står du i pälsfrågan? Okej eller inte att bära äkta päls osv. Är väldigt lite insatt i gällande dessa typer av frågor. Hade nog personligen inte tyckt att det kändes rätt att bära på ett dött djur. Men bara de inte är flådda så sprutar jag inte målarfärg på dem som bär det. Ökade ditt läsarantal mycket efter att du kom upp på framsidan? Ja, fick väldigt många hundra fler. Favorit-tidningar? Läser inte tidningar så ofta då jag mest tycker de är fulla av reklam och dylikt. Elle är dock den mest innehållsrika! Du har sagt några gånger att vi ska få se ditt rum hos din pappa? Jag vet! Tänkt på det mycket. Men ska göra om lite nu på lovet, så kanske lite skojigare att se då. Var kommer din klädhäst ifrån? Coop forum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *